Lena och konsten

Dagens namn Maria

Publicerad 2015-02-28 15:41:43 i Allmänt,

I dag vil jag skicka en hälsning till alla som heter MARIA. Det är  många i min släkt som har Maria i sina namn. Jag börjar med min älskade dotter Moa Maria, mitt barnbarn Saga Vilma Maria, min systerdotte Margita Simone Maria, min brorsdotter, Anna Maria, min systerdotterdotter Tove Maria. Grattis på namnsdagen till er.
 

Att fira födelsedagar.

Publicerad 2015-02-15 21:06:11 i Livet,

Nu har vi firat födelsedager i dagarna tre, vi började med att fira Adelina på torsdag den 12:e då hon blev två år. På fredag var vi och grattade Jon en dag för tidigt för på lördag blev han 28. Och så på lördag var vi och firade Annas som fyller 40 den 18:e. Det blev tre fina dagar med våra nära och kära. I dag har det mest varit att ligga och slappa på soffan, men lite aktiv har jag faktiskt varit, efter en skön sovmorgon så började jag dagen med ett yogapass och nu i kväll har jag varit till Nyåker på Yoga kurs.

Om

Min profilbild

Lena Jonsson

Är mamma till Moa och Jon, farmor till Saga och Widar, mormor till Adelina. Jag läser, målar, tränar yoga, väver, påtar i trädgårdenlen. När det är sommaren är jag heller ut än inne och på vinter är jag hellre inne än ute. Är lite Antingen -Eller.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela