Lena och konsten

Konstrundan

Publicerad 2019-08-30 19:37:35 i Konst,

Ja nu är det snart dags för årets konstrunda. I morgon drar det i gång. Det ska bli spånnande att se hur många besökare vi får i år. Vi får hoppas att det finns ett intresse för att besöka oss och se vad vi har gjort. Det här är en beskuren bild på en av mina tavlor, målad i olja. Den heter "Här står jag och duger"
 
 

Torsdag och snart är det helg

Publicerad 2019-08-22 19:56:56 i Konst,

Ja nu är det torsdag och i morgon fredag och så blir det helg. Skönt. I veckan jag börjat jobbat eter fem veckors semester och på kvällarn har jag jobbat med att städa och fixa inför konstrundan den 31aug och 1 sep. Har också varit på styrelsemöte i KAN.Tänk att det ska bli så mycket jobb med att städa och ställa i ordning. Hoppas att det kommer bra med folk på rundan i år. jag har inte häng de tavlor jag ska ha på utställningen i år men det är ju en vecka kvar så det ska nog ordna sig.
 

Semeter

Publicerad 2019-08-01 19:54:46 i Konst, Livet,

Ja nu är snart tredje semesterveckan slut. Tiden bara rusar fram, var tar dagarna vägen. Men den här veckan har jag faktiskt varit ganska kreativ och även tagit det lugnt. Dagarna har alltid startat med ett yogapass som dom alltid gör. Sen har det blandats med promenader, blåbärsplockning och så har jag målat, gjort lite skulpturer, läst, påtat i trädgården och naturligtvis legat i hammocken och slappat i solen också. I kväll har jag beställt fler kilramar så att jag kan spånna upp lite fler tavlor.  
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Lena Jonsson

Är mamma till Moa och Jon, farmor till Saga och Widar, mormor till Adelina. Jag läser, målar, tränar yoga, väver, påtar i trädgårdenlen. När det är sommaren är jag heller ut än inne och på vinter är jag hellre inne än ute. Är lite Antingen -Eller.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela