Lena och konsten

Regnet det bara öser ner.

Publicerad 2014-05-31 20:15:00 i Allmänt,

Regnet det bara öser ner och jag blir så blöt om både skor och strumpor. Ja så blev det för mig i dag när jag var ute och jobbade. Jag började dagen med lite yoga, sedan frukost och så ut till blomrbatten för att rensa ogräs. Men jag kom inte så långt med rensandet, det blev en utökning av jordgubbslandet i stället. Sedan for jag till bygdegården för att förbereda lite inför morgondagen, jag skrapade bort gammal färg runt fönster och på knutbrädor. Så nu hoppas jag att det blir vackert väder i morgon för då ska vi måla. Vi vill ju att det ska vara fint även på utsidan nu då vi har fått det så fint på insidan.
 
 
 
 

NU HAR JAG BESTÄMT MIG.

Publicerad 2014-05-30 21:25:13 i Allmänt,

Nu ska min äldsta rabatt få sig en rejäl ansiktslyftning. Jag har nämligen börjat gräva upp hela rabatten ogräset rensas bort ogräs ochplantorna delas, nu ska det bli ordning och reda igen. Den ska få rejält med gödsel och nya blommor. Storstädningen har redan börjat men så kom regnet, så nu sitter jag här och väntar på att det ska sluta så att jag kan fortsätta arbetet så nu sitter jag här och fundera på vilka blommor som ska planteras.
Kanske HÖSTANEMON
 
PIONER och                                                    FUNKIA
Jag får väl se vad det blir.
 
 

En härlig tid.

Publicerad 2014-05-28 23:31:00 i Konst, Livet,

Nu skulle jag vilja stanna upp tiden. Sitta ute i solen se ut över landskapet, njuta  av den skira grönskan, växtkraften och fågelsången. Jag vill även vara ute och påta i jorden, rensa ogräs rumstera om i rabatterna, sätta frön och blommor. Tiden går så fort jag ser hur det växer från dag till dag. Jag hinner inte med riktigt, känns som om jag är steget efter. Nu vill jag göra som Adelina, sitta ute på bron och låta sola värma mina bara ben och bra njuta av dagen.....
Jag vill också måla, ta fram färger och duk, jag vill se vad vilka bilder som vill komma till mig nu......
Jag vill se vem det är som döljer sig bakom slöjorna......
 

Nu finns vi på You Tube

Publicerad 2014-05-22 16:31:34 i Allmänt,

 
Sirpa var och besökte oss i vävstugan för att ta bilder för att lägga upp på ideriket och det här är resultatet. Det känns lite konstig att lyssna på sin egen röst och obekvämt, men det är väl bara att gilla läget eller att vara tyst.

Om

Min profilbild

Lena Jonsson

Är mamma till Moa och Jon, farmor till Saga och Widar, mormor till Adelina. Jag läser, målar, tränar yoga, väver, påtar i trädgårdenlen. När det är sommaren är jag heller ut än inne och på vinter är jag hellre inne än ute. Är lite Antingen -Eller.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela