Lena och konsten

Tre underbara tremänningar.

Publicerad 2014-09-26 18:46:19 i Livet,

Dessa tre underverk har kommit till oss i år.
 
Först kom en pojke
Sen kom en flicka
 
Och så kom en pojke. Tre underbara barn som fyller våra hjärtan med kärlek.

Vilken härlig dag.

Publicerad 2014-09-14 20:15:04 i Livet,

Vilken härlig dag. började dagen med att ligga kvar i sängen och bara mysa, läsa lite och ta det lugnt. Sedan blev det ett yogapass och efter det blev det frukost ute på bron i solen. Att sitta och äta frukost ute på bron med en sol som värmer är nog den bästa start på dagen man kan ha. Efter det var det dags för arbete, jag klippte gräsmattan, matade komposten med lite gräsklipp och sedan körde jag in det sista av veden i vedboden. 
Vi städade också bort uppe på berget och framför vedboden. Det känns så skönt att få det gjort för det är nåt som vi länge har tänkt göra, men det har liksom inte blivit av, men nu är det gjort. Skönt..... 
När det var klart kändes det bra att sätta sig en stund och bara njuta av dagen, värmen och solen.
 
 

En tur till skogs.

Publicerad 2014-09-01 21:02:00 i Livet,

Hade tänkt plocka lite blåbär i dag men det blev inte mycket, de lilla jag hittade hamnade direkt i halshämtarn. Men jag hittade lite kantareller och ett par liter lingon. Men det var en trevlig skogsvandring ändå och varje gång jag går den här rundan väcks alltid en massa minnen till liv.
I kallkällorna hämtade tant Henny sitt vatten och hade sina mjölkkrukor på kylning.
Och i "tattarlinja" där drukade vi åka skidor på vintern, vi fick bara passa oss så att vi inte åkte in i Hennys sommarlagård för skidspåret gick väldigt nära väggen.
Några fina lingontuvor fanns där.
Och här är rester från en gammal bil som vi brukade leka i. I den satt vi  och lekte att vi var på bilsemester.
Sen kom jag fram till Storsten, uppe på den brukade vi också leka både sommar som vinter. 
Stegen vi hade till hjälp för att ta oss upp står fortfarande kvar.
Till sist gick jag förbi myrstacken för att se om den vuxit nåt sedan jag var dit sist. Den gången stegade jag runt den och då var det ca tio elva steg runt och så är den säkert 160-170cm hög. Så det blev en fin tur ändå 

Om

Min profilbild

Lena Jonsson

Är mamma till Moa och Jon, farmor till Saga och Widar, mormor till Adelina. Jag läser, målar, tränar yoga, väver, påtar i trädgårdenlen. När det är sommaren är jag heller ut än inne och på vinter är jag hellre inne än ute. Är lite Antingen -Eller.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela