Lena och konsten

Det känns som att sommaren är slut.

Publicerad 2018-08-30 17:27:00 i Allmänt, Konst,

Nu känns det som att sommaren är slut. Höstluften har kommit och jag går runt och småfryser.
Konstrundan blev riktigt bra, i måndags åkte vi runt och besökte varandra för att få se och visa vad vi ställde ut. Det var många fina alster och gott fika hos Margareta M samt trevliga samtal.
 
 

Konst och hantverksrundan 2018

Publicerad 2018-08-24 19:32:00 i Konst,

I morgon drar det i gång, årets upplaga av Konst och Hantverksrundan. Vi är sjutton utställare i år, det ska bli spännande att se hur mycke besökare vi kommer att få.
I år har jag målat mina  tavlor i olja, aktyl och tempera.
 
 
 
'
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 

Nu är det inte många dagar kvar till Konstrundan

Publicerad 2018-08-20 17:39:06 i Konst,

Ja nu är det inte många dagar kvar till konstrundan. I helgen har jag städat klart och hängt upp mina tavlor. Så nu är det bara lite småpyssel och lite bakning kvar att göra innan det drar igång på lördag den 25 augusti. Nu får vi bara hoppas att det blir fler besökare än i fjol och att det blir fint väder.
 
 

Snart är sommaren slut

Publicerad 2018-08-12 22:02:21 i Livet,

Nu känns det som att hösten är i antågande och att det är dags att lägga schortsen på hyllan och plocka fram långbyxorna igen. I dag var jag och plockade en hink blåbär och det var inte alls lika varmt som sist jag var och plockade blåbär. I dag hade jag långärmat och blev inte ens svettig. 
Nu har jag kommit igång lite med mitt målande igen, det känns riktigt bra, nu målar jag i olja och det blir fortarande människor. Nu hoppar jag att jag ska få hem spännramarna jag beställ så jag kan spänna upp mina alster och se om dom är färdiga för att vara med på årets konstrunda.
 

Om

Min profilbild

Lena Jonsson

Är mamma till Moa och Jon, farmor till Saga och Widar, mormor till Adelina. Jag läser, målar, tränar yoga, väver, påtar i trädgårdenlen. När det är sommaren är jag heller ut än inne och på vinter är jag hellre inne än ute. Är lite Antingen -Eller.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela