Lena och konsten

Eljest.

Publicerad 2015-01-29 18:29:50 i Allmänt,

 
 
En mycket trevlig butik poppade upp i Umeå julen 2014, när jag var in där blev jag så glad. Ett jättetrevligt initiativ och fint innehåll och trevlig personal. Är så trött på att oavsett vilken stan man besöker är butikerna nästan desamma. Så fram för affärer som är lite Eljest.

Barndop.

Publicerad 2015-01-24 18:27:16 i Livet,

I dag var det Widars dag. Det är alltid lika fint med barndop och alltid tåras mina ögonen för det är ju så fint och högtidligt. Emma och Emmas mormor Karin läste så fint och Theres sjöng och det gjorde ju att mina ögon fylls med tårar och dom inte bara fylls utan svämmar över. Det var en härlig dag med släkten. Tack kära ni att vi fick dela denna dag med er.
 

En text som berör.

Publicerad 2015-01-21 22:05:40 i Allmänt,

Jag bara älskar den här texten av Ylva Eggehorn, hon skriver så fantastiskt vackert.
 
Kärlekens tid.
 
Rör vid mig nu
fyll mitt liv ända till brädden
jag som var ett barn då
söker min sång 
Vem tog min sång
vem berövade mig gåvan 
den gav mig min styrka 
Jag var ett barn
Kärlekens tid
har bevarat min längtan 
jag som var ett barn då 
söker min sång
Rör vid mig nu
fyll mitt liv ända till brädden
du gav mig min hunger 
Jag är ett barn

Ett meddelande från Universum.

Publicerad 2015-01-21 21:30:39 i Livet,

I dag fick jag ett meddelande från Universum och det kändes så bra. Det var precis de orden jag behövde i dag. 
 

 As surely as mountains are to be climbed and oceans sailed, your dreams are meant to come true. This is why you're here, Lena, to live the life of your dreams. Not to be tested, challenged, and tried, but to conquer, champion, and rule. Keep going, forge ahead, press on, and the day must dawn when your thirsts shall be quenched, and you, exalted. 

Never settle for less, don't ever think it's too late, and never, ever, ever compromise a dream. 
Exalting you early, 
    The Universe
                            

Vad är det som händer.

Publicerad 2015-01-07 20:08:31 i Allmänt,

Vad är det som händer med mina händer. Känner en stelhet i lederna i mina händer och mest känns det i ringfingret på vänster hand, Vill mest sitta och hålla dom varma för då känns det bättre. Det blir nog till att äta mer ingefära, gurkmejra och nyponpulver.

Dagarna går.

Publicerad 2015-01-06 00:31:24 i Allmänt,

Tänk vad tiden går, nyss var det fullt upp med julförberedelser och pang bom så har både jul, nyår passerat. Den här julen hann jag inte riktigt med allt som jag hade tänkt men det gick bra i alla fall. Här sitter jag nu och tänker -varför skapar vi oss alla dessa måsten, den här julen jag bakade inte "sju sorters kakor.".... jag städade inte alla skåp och lådor..... jag pyntade inte i alla rum.... och det blev ju en lika fin jul i alla fall. 
Sköt om er och varandra och Gott Nytt År.
 
 

Om

Min profilbild

Lena Jonsson

Är mamma till Moa och Jon, farmor till Saga och Widar, mormor till Adelina. Jag läser, målar, tränar yoga, väver, påtar i trädgårdenlen. När det är sommaren är jag heller ut än inne och på vinter är jag hellre inne än ute. Är lite Antingen -Eller.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela