Lena och konsten

Kurs i tvåändsstickning

Publicerad 2016-05-29 20:35:36 i Allmänt,

Nu har jag gått klart kursen i tvåändsstickning. En mycket trevlig kurs med en fantastisk kursledare en kvinna på +90 år. Önskar man får vara lika pigg och vital som henne om man får leva tills man har passerat 90-års sträcket. Så här blev resultatet 3 par i tvåändsstickning och ett par dubbelstickade.

Nu är den läst.

Publicerad 2016-05-15 22:18:08 i Allmänt,

En lite speciell bok med många sidor och mycket vackert skriven. Här några vackra citat ur boken; Men om man inte tar det där steget att möta en annan människa uppstår en ihålig klang i ens dagar. Ibland tiger man tillsammans därför att någonting har inträffat i livet någonting som inte ord kan omfatta någonting som språket inte kan förmå ta på. Om ingen stället några frågor blir vi i stängda i tystnaden med all den smärta som med tiden förvandlas till ensamhet, bitterhet och en plågsam död. Tack syster för att jag fick låna den av dig, det blev en helt ny läsupplevelse.

Vilken fantastisk helg.

Publicerad 2016-05-10 17:55:43 i Allmänt,

Vilken fantastisk helg det har varit. Fyra lediga dagar i solsken. Dagar då jag har rensat ogräs, varit på stickkurs, njutit av det fina vädret och haft mina underbara barn och barnbarn på besök. Kan det bli så mycket bättre.

Om

Min profilbild

Lena Jonsson

Är mamma till Moa och Jon, farmor till Saga och Widar, mormor till Adelina. Jag läser, målar, tränar yoga, väver, påtar i trädgårdenlen. När det är sommaren är jag heller ut än inne och på vinter är jag hellre inne än ute. Är lite Antingen -Eller.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela