Lena och konsten

Valborgsmässoafton

Publicerad 2016-04-30 17:55:57 i Livet,

I morse när jag vaknade var det minusgrader och när jag tittade ut var det frost på marken. Så jag gick och la mig igen, först låg jag bara och blundade och njöt av morgonen, sedan tog jag fram boken jag lånat av min syster och läste en stund. Sedan blev det lite yoga och så ropade min man och sa att han hade gjort i ordning frukost. Efter det såg jag lite på tv och kungens 70-års firande. Det är inte bara kungen som fyller år i dag utan två av mina älskade syskonbarn Simone och Rickard har också födelsedag i dag. Så grattis Simone, grattis Rickard och grattis Kung Karl Gustaf. Efter det gick jag ut i solen satt på bron och njöt en stund, sedan krattade jag lite, rensade lite i trädgårdslandet och i blomrabatterna. Sedan la mig på bron och njöt av solen en stund. I dag har vi också suttit ute på altanen och ätit middag helt fantastiskt. Tänk så skönt att sitta ute i solen och lyssna på fåglarnas kvitter.

Äntligen fredag

Publicerad 2016-04-15 19:11:00 i Livet,

Och så var det fredag igen efter en ganska hektisk vecka känns det så skönt. Men visst är det lite hurrvet, för det är ju så grått och ruggigt väder. Så nu kurar jag ihop mig under en yllefilt på soffan och myser av fredagskvällen och starten på helgen.

Två KAN möten i veckan.

Publicerad 2016-04-13 17:46:41 i Konst,

I går kväll var jag på möte med konstföreningen KAN, Kreativa Aktörer i Nordmaling och i morgon ska vi träffas igen. Det är en nystartad konstförening och vår målsättning är att ha en konstrunda i slutet av augusti. Hoppas att vi kan ro det i land och att vi får många medlemmar och många som vill vara med och ställa ut sina konst. Och att det kommer många besökare. Håller tummarna.
Men så gäller det också att ha något att visa upp, så nu önska jag att konstens gudinna kommer till mig med kreativitet och inspiration. Jag har några tavlor på gång men det är inget som känns klart, så här ser det ut nu men man vet aldrig vad det färdiga resultatet blir.
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Lena Jonsson

Är mamma till Moa och Jon, farmor till Saga och Widar, mormor till Adelina. Jag läser, målar, tränar yoga, väver, påtar i trädgårdenlen. När det är sommaren är jag heller ut än inne och på vinter är jag hellre inne än ute. Är lite Antingen -Eller.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela