Lena och konsten

Att säga förlåt

Publicerad 2014-10-15 22:46:45 i Böcker,

När jag började läsa den här boken tänkte jag - vad är det här. Men efter ett tag så grepp den tag i mig mer och mer. Det är en bok som gjorde att jag både fick skratta och gråta. Den handlar om människor som inte passar in i mallen för "hur man ska var och vad man får göra", människor som vågar vara sig själva oberoende över vad andra tycker och tänker. Och om konsten att säga förlåt och att förlåta.

En kväll i vävstugan

Publicerad 2014-10-14 23:21:02 i Allmänt,

I går kväll var jag till vävstugao och varpade  och i kväll tog vi ner varpflätan från varpställningen drog på den och så började vi började solva. Det ska bli kuddar i plattväv, det blir nog fint när det är klart. Här är en bild på hur det kan bli när det är färdigt. Möstret har vi tagit från boken Väv på fyra skaft som jag köpe då jag var till Umeå på vävmässa.

Tack Adam Svensson

Publicerad 2014-10-04 19:38:57 i Allmänt,

Nu då det inte blir några promenader hem från arbetet längre så tränar jag yoga regelbundet i stället. Jag hittade först Yoga för alla på nätet med Carolin Ågerstrand som instruktör. Jättebra börjanför mig som gett mersmak.

 Och nu tränar jag Kundalini yoga från Värnamo YogaInstitut med Adam Svensson detta har jag hittat på You Tube. Så nu vill jag bara säga Tack Caroline Ågerstrand och Tack Adam Svensson för allt ni delar med er av yoga till mig. 

Om

Min profilbild

Lena Jonsson

Är mamma till Moa och Jon, farmor till Saga och Widar, mormor till Adelina. Jag läser, målar, tränar yoga, väver, påtar i trädgårdenlen. När det är sommaren är jag heller ut än inne och på vinter är jag hellre inne än ute. Är lite Antingen -Eller.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela