Lena och konsten

Höst.

Publicerad 2019-09-22 15:46:22 i Trädgården,

Ja nu känns det att det är höst. Frost på morgonen och hög luft på dagarn. I dag har det varit en fin dag med sol, började med att ta upp potatisen, det känns skönt att det är gjort. Men det blev inte så mycket potatis i år. Men man får vara glad över det vi fått. Jag Har också städat undan sommarblommona i kruka, tömt och ställt in krukorna för vinterförvaring. Klipt bort alla sidoskott på jordgubbsplantorna så nu är det bara morötter, rödbetor och palsternacka som är kvar i jorden. Och så har jag kvar att plocka in mina äpplen.
 

Akvarellkurs

Publicerad 2019-09-09 15:55:01 i Konst,

Nu har jag börjat gå en akvarellkurs. Har varit på det första kurstillfället och det var riktigt trevligt. Ska bli spännade att se vad det blir av detta, om det är nåt som passar min och min målning, eller om det bara blir en massa kludd. På torsdag är det kurstillfälle två. Får väl se vad vi får lära oss då och hur det känns efter det tillfället.

Om

Min profilbild

Lena Jonsson

Är mamma till Moa och Jon, farmor till Saga och Widar, mormor till Adelina. Jag läser, målar, tränar yoga, väver, påtar i trädgårdenlen. När det är sommaren är jag heller ut än inne och på vinter är jag hellre inne än ute. Är lite Antingen -Eller.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela