Lena och konsten

Skärtorsdag Påsk

Publicerad 2020-04-09 20:14:19 i Livet,

Ja nu är det helg, Påsk och fyra dagars ledighet. Det ska bli skönt med vila, avkoppling och sovmornar. Ingen väckaklocka som ringer och att få ta dagen som den kommer. Får väl se vad jag ska göra, kanske ska jag måla lite sitta ute om det blir sol läsa lite och ta en promenad. Bara var här och nu.
 

Första fredagen i april.

Publicerad 2020-04-03 12:36:58 i Allmänt,

Ja nu är det april och aprilväder. I morse var det grått och blåsigt och vitt av snö på marken, det har snöat lite i natt. Men nu har molnen glesnat lite och solen tittar fram lite emellanåt. Nu hoppas jag att det blir lite mer sol i helgen, så att jag kan sitta ute och njuta av solen. Och blr det inte vackert väder få jag väl sitta inne och sticka, väva, måla en tavla eller läsa nån bok. Det är i alla fall skönt att det är helg. Jusst nu lyssnar jag på Bo Kaspers orkester och låten Håll ut. Det är en passande låt att lyssna på i dessa Corona tider. Håll ut vi klarar det. Önskar er en trevlig helg
 
Sångtexter
Håll ut, vi klarar det
Vi har kommit ganska långt ändå
Vi klarar det, hela vägen, det ska sluta så
Vi började på noll, två tomma själar
Fyllde i varann och byggde upp ett liv
Som många andra gör, visst går man vilse
Och hittar tillbaka
Men du, vi klarar det
Vi har kommit ganska långt ändå
Håll ut, vi klarar det
Håll ut, vi klarar det
Vi har kommit ganska långt ändå
Jag älskar dig
Hela vägen, det ska sluta så
Håll ut, vi klarar det
Hela världen, det ska sluta så
 
 

Om

Min profilbild

Lena Jonsson

Är mamma till Moa och Jon, farmor till Saga och Widar, mormor till Adelina. Jag läser, målar, tränar yoga, väver, påtar i trädgårdenlen. När det är sommaren är jag heller ut än inne och på vinter är jag hellre inne än ute. Är lite Antingen -Eller.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela