Lena och konsten

För trettiotre år sedan.

Publicerad 2016-11-30 17:51:00 i Livet,

I dag för trettiotre år sedan blev jag inlagd på lasarettet för att jag hade så ont i magen. Vi väntade vårt första barn men jag hade en månad kvar till beräknad förlossning. Efter timmar med mycket ont i magen, många sprutor med petidin och provtagningar kom dom fram till att jag hade akut havandeskapsförgiftinig. Så det beslöts att det skulle bli kejsarsnitt, men eftersom mina värden inte var bra sattes det in dropp för att få upp vätskebalansen innan dom kunde snitta mig. Så där låg jag med dropp hela natten och vid sjutiden på morgonen kunde dom inte vänta längre och vätskebalansen var så pass bra att dom kunde kunde snitta mig. Så den första december klockan 10.24 kom hon till världen, vår älskade lilla dotter.
 
Så i morgon blir den här lilla skönheten trettiotre år, tänk vad tiden går och tänk så mycket glädje, lycka och kärlek hon gett oss. GRATTIS ÄLSKADE MOA på födelsedagen.

Kärt besök.

Publicerad 2016-11-16 20:00:02 i Livet,

Här hade vi besök av denna lilla skönhet, vi var ute i det vackra vädret jag fotograferade lite och hon gjorde snöänglar.
Men i går regnade nästan all snö bort så nu är det grått och mörkt igen.

Om

Min profilbild

Lena Jonsson

Är mamma till Moa och Jon, farmor till Saga och Widar, mormor till Adelina. Jag läser, målar, tränar yoga, väver, påtar i trädgårdenlen. När det är sommaren är jag heller ut än inne och på vinter är jag hellre inne än ute. Är lite Antingen -Eller.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela