Lena och konsten

Skönt med helg.

Publicerad 2017-11-19 16:39:00 i Livet,

Det är alltid skönt med helg speciellt när det inte är en massa måsten och i helgen har det varit en sån helg.
Vaknade som vanligt vid fem tiden på lördagsmorgonen, med vände mig i sängen och låg kvar till sju, då steg jag upp gick ut i bagarstugan och gjorde upp eld sedan gick jag in och gjorde en tunnbrödsstöpa. Efter det blev det ett morgonpass med yoga. Då bakugnen var varm bakade jag lite tunnbröd.
 
Och så kom Jon och barnen på besök. Alltid lika mysigt då mina älskade barn och barnbarn kommer och hälsar på. I LOVE IT. I dag har jag bara tagit det lugnt och småpysslat lite emellanåt.

Redan November

Publicerad 2017-11-05 18:51:41 i Livet,

Tänk vad tiden rusar fram.Sommaren är slut och lika så hösten och nu är vi redan inne i november. I oktober firade vi vår lillebror Robert då han fyllde 50 år, vi hade en trevlig kväll tillsammans alla syskon med familjer. Det var så roligt att vi kund samlas hela släkten, för att fira vår älskade bror.

Om

Min profilbild

Lena Jonsson

Är mamma till Moa och Jon, farmor till Saga och Widar, mormor till Adelina. Jag läser, målar, tränar yoga, väver, påtar i trädgårdenlen. När det är sommaren är jag heller ut än inne och på vinter är jag hellre inne än ute. Är lite Antingen -Eller.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela