Lena och konsten

Påskfrämmande.

Publicerad 2016-03-29 20:17:00 i Livet,

Vi hade de finaste främmande i helgen och sov över gjorde dom också.
Tjejerna sa att dom tycker om att läsa i sängen.
Det blev också en skotertur mer på sjön för lite fiske och fika.
 

Att hälsa på min faster.

Publicerad 2016-03-24 19:54:00 i Livet,

I lördags när jag var och handlade kände jag att nu är det hög tid att fara och hälsade på min faster. Så sagt och gjort jag vände och körde tillbaka, for och köpte en bukett tulpaner och semlor. Och så for jag och hälsade på henne. Det blev ett mycket trevligt besök, tänk att vara nittiofem år och bo själv och klara sitt liv utan hjälp. Helt fantastiskt tycker jag. Där satt vi och pratade och hon berättade lite om sitt och sin familjs liv och om  saknaden av sin älslkade man. En fantastisk dag och ett underbart besök hos min kära faster.  Det var av henne jag fick mina första klackskor, de glömmer jag aldrig. Dom kom upp till norrland på semester och så fick jag som liten flicka ett par sommarskor med slejf över foten och med klack, tro om jag blev glad och lycklig. Det glömmer jag aldrig. Det blev ett fint besök som väckte många fina minnen, tack kära faster.
 
 

Bokrekomendationer.

Publicerad 2016-03-22 19:44:01 i Böcker,

Här kommer ett litet axblock på vad jag läst i år. Det är böcker som jag kan rekommendera och som väcker många tankar.

Att väva mattor.

Publicerad 2016-03-02 18:10:51 i Allmänt,

I måndags då jag var i vävstugan vävde jag klart denna matta. Nu är fransarna knuta så nu är bara frågan- var ska den ligga?

En dag till.

Publicerad 2016-03-01 18:51:02 i Böcker, Livet,

Nu har jag läst ännu en bra bok, det är For one more day av Mitch Albom och några ord som jag tog till mig och gjorde en teckning av är följande.

Om

Min profilbild

Lena Jonsson

Är mamma till Moa och Jon, farmor till Saga och Widar, mormor till Adelina. Jag läser, målar, tränar yoga, väver, påtar i trädgårdenlen. När det är sommaren är jag heller ut än inne och på vinter är jag hellre inne än ute. Är lite Antingen -Eller.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela